Staieri jooksul võidutses Keio Kits

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keio Kits kogub pärast jalalõikust tasapisi vormi ning võitis pühapäeval Staieri klubi talvejooksu. Pilt on tehtud eelmisel ümber Viljandi järve jooksul.
Keio Kits kogub pärast jalalõikust tasapisi vormi ning võitis pühapäeval Staieri klubi talvejooksu. Pilt on tehtud eelmisel ümber Viljandi järve jooksul. Foto: Elmo Riig / Sakala

Vastupidavusalade klubi Staier Eesti Vabariigi aastapäeval korraldatud talvejooksu võitis Holstrest pärit Keio Kits ja kiireim naine oli tartlanna Kersti Sild.

Staieri traditsioonilisel võistlusel oli seekord 31 osalejat. Suurepärase päikselise talveilmaga läbis 10,3 kilomeetri pikkuse maanteejooksu Pärilt Heimtalisse ja tagasi kõige kiiremini, ajaga 34.14 Keio Kits. Teisena lõpetanud Tõnu Lillelaid jõudis finišisse 30 sekundit hiljem. Päeva kolmanda tulemuse sai korraldaja klubi liige Heinar Vaine, kes läbis trassi ajaga 36.16.

Kaheksast kaasateinud naisest nobedaim, Kersti Sild Tartust lõpetas ajaga 47.29. Parim noor oli Raido Karelson ning parima veterani tunnustuse pälvis Jüri Leesmäe.

Kaks kuud Portugalis treeninglaagris viibinud Keio Kits ütles, et keskendub praegu eelkõige jalalõikusest taastumisele ning eriti suuri sportlikke sihte ta endale suviseks hooajaks seadnud ei ole.

Protokoll

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles