Klubist kostab rahvamuusikat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel ¡Hau!
Ansambel ¡Hau! Foto: kultuur.edu.ee/jazziklubi/

Täna kell 21 Viljandis Liverpooli pubis algavas džässiklubis esineb ¡Hau!, millesse kuuluvad teistestki bändidest tuntud muusikud.


Üles astuvad Siim Petser (kitarr), Erko Niit (kitarr), Kulno Malva (akordion), Katariin Raska (torupill, parmupill, saksofon), Johanna-Adele Jüssi (viiul), Taavet Niller (kontrabass), Tõnu Tubli (löökpillid).

Erko Niit on Saaremaalt Kuressaarest pärit noor solist ja helilooja, kes aastal 2006 võitis üleriigilise solistide võistluse esimese koha ja grand prix'. 2007. aasta muusikatriaadil jäi Erko Niit esikohta jagama.

Tõnu Tubli on lõpetanud Viljandi muusikakooli nii trombooni kui trummide erialal, viimase Eestis esimese pop-džässi õppekava läbinud lennu hulgas. Ta huvitub improvisatsiooniliselt muusikast nii vabas kui ka stiililises vormis. Tõnu on koos musitseerinud paljude Eesti džässmuusikutega ning mängib Paablis löökpille.

Kulno Malva on seni mänginud ansamblites, kus õppinud rahvamuusikud teevad kärtsu ja mürtsu ja muud huvitavat, näiteks Svjata Vatras ja rahvusliku ägemuusika ansamblis Nikns Suns.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles