Metsandustudeng kõmmutas end suusarajal võidule

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Tammemäe
Joosep Tammemäe Foto: Madis Luik

Viljandlane Joosep Tammemäe oli Horvaatias peetud Euroopa metsameeste talviste suusavõistluste M-21 klassi klassikasõidu parim, vabatehnika distantsil pidi ta leppima teise kohaga.

Eesti maaülikoolis metsandust tudeeriva Viljandi suusataja sõnul oli tegu igal aastal eri riigis peetava Euroopa metsandustöötajate talispordiüritusega.

Joosep Tammemäe selgitust mööda oli see mõõduvõtt laskesuusatamise sugemetega, kuid võistlejad ei pidanud püsse kogu aeg seljas tassima, vaid need ootasid tiirus.

«Mul õnnestus oma vanusegrupis klassikasõit võita, lähedal olin esikohale ka uisudistantsil,» kõneles noormees. Joosep Tammemäe arvates pole põhjust tulemusi aga teab kui kõrgelt hinnata. «Eks ta ole selline lõbusalt sportlik ettevõtmine,» muigas ta.

Pühapäeva varahommikul Viljandisse jõudnud suusataja oli ka Holstre-Pollis peetud ETV-Swedbanki sarja etapil startijate seas. Võistluspäeva hommikul kell kuus koju jõudnud mehe sõnul tal pühapäeval starti minnes kõrge koha ootusi polnud. «Seljataga oli pikk bussireis ja kaks magamata ööd,» lausus ta.

Joosep Tammmäe lõpetas Holstre-Pollis M-23 klassi kuuendana, ent sellest piisas, et jõuda üks etapp enne ETV-Swedbanki sarja viimast võistlust oma vanusegrupi liidripositsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles