Viljandimaa sport 26. veebruarist 3. märtsini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku esindusmeeskond alustab pühapäeval koduväljakul Eesti meistrivõistlsute esiliigahooaega.
Viljandi Tuleviku esindusmeeskond alustab pühapäeval koduväljakul Eesti meistrivõistlsute esiliigahooaega. Foto: Madis Luik

TEISIPÄEV, 26. veebruar

Jalgpall.Kell 19 on Viljandi kunstmuruväljakul hooajaeelsel kontrollkohtumisel vastamisi Viljandi JK Tulevik ja Vändra JK Vaprus.

KOLMAPÄEV, 27. veebruar

Jalgpall.Kell 9 algab Viljandi spordihoones Eesti koolispordi liidu kuuenda kuni üheksanda klassi noormeeste rahvaliiga saalijalgpalliturniir.

Kergejõustik.Kell 15 on Viljandis Paalalinna viilhallis võistlussarja «TV 10 olümpiastarti» kolmas maakondlik finaaletapp.

Käsipall. Kell 19 on Viljandi spordihoones Eesti meistrivõistluste meistriliiga põhiturniiril Viljandi HC vastane Põlva Serviti.

Korpvall. Kell 19.30 kohtuvad kesklinna kooli spordisaalis maakonna meistrivõistlustel Kultuuriakadeemia ja Kärstna meeskond.

REEDE, 1. märts

Võrkpall. Kell 13 algavad Viljandi kesklinna koolis Eesti võrkpalliliidu U-16 karikavõistluste kohtumised.

LAUPÄEV, 2. märts

Korvpall. Viljandi spordihoones peetakse kolm maakonna meistrivõistluste kohtumist:
• kell 11 Paistu ja Mõisaküla
• kell 12.20 Karksi vald ja Spordikool
• kell 13.40 AP Mets ja Abja

Võrkpall. Kell 12 jätkuvad Viljandi kesklinna koolis veerand- ja poolfinaalidega Eesti võrkpalliliidu U-16 karikavõistlused.

Võimlemine.Kell 12 algab Viljandi spordihoones Eesti koolispordi liidu võimlemisfestival.

PÜHAPÄEV, 3. märts

Võrkpall. Kell 11 jätkuvad Viljandi kesklinna koolis kohamängudega Eesti võrkpalliliidu U-16 karikavõistlused.

Korvpall. Spordihoonesse on kavandatud kaks maakonna meeste meistrivõistluste kohtumist. Kell 11 mängivad Abja ja Mõisaküla ning kell 12.20 Kultuuriakadeemia ja Karksi vald.

Suusatamine. Kell 12 Holstre-Pollis peetakse murdaasuusatamise võistlust Saho karikale.

Pühapäevane suusamatk viib osalejad seekord Loodi rahvuspargis asuvasse Männiku metsatallu. Kontrollpunkt on avatud kella 11—14.

Käsipall.Kell 13 on Viljandi spordihoones Eesti meistrivõistluste esiliiga mängus vastamisi Viljandi Spordikool ja HC Tallas.

Jalgpall. Kell 14 on Viljandi linnastaadioni kunstmuruväljakul Eesti meistrivõistluste esiliiga avavoorus JK Tuleviku vastane Tallinna FC Puuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles