Ehitus võib kesta kaks suve

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui algse plaani järgi pidanuks neli Viljandi vanalinna tänavat uue torustiku ja katte saama eeloleval suvel, siis nüüd arvestab linn võimalusega, et tööd ulatuvad ka järgmisesse aastasse.

Linn kavatseb Väike-Turu, Kauba, Munga ja Sepa tänava korda teha kahasse Viljandi Veevärgi ning soojaettevõttega Esro. Lisaks sellele, et tänavate sillutis on aastatega kohati peaaegu olematuks muutunud, pärineb osa nende all olevast torustikust ühisveevärgi rajamise algusaegadest ning ähvardab seetõttu peagi ajahambale järele anda.

Lõviosa remondi kogumaksumusest kannabki keskkonnainvesteeringute keskusest saadud 200 000 euro toel Viljandi Veevärk. Sellele lisandub valgustuse ja sillutise rajamiseks kuluv summa, mille katab linn. Peale selle loodab Esro lähiajal jõuda selgusele, kui paljud kõnealuse piirkonna majapidamised on huvitatud keskküttevõrguga ühinemisest, et saaks muude töödega samal ajal maasse panna ka soojatoru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles