Maavanem: pärgi asendagu õhupallid

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui tavaliselt viivad poliitikud tähtpäevadel monumentide jalamile pärgi, siis sedapuhku otsustas Viljandi maavanem Lembit Kruuse kindral Johan Laidoneri ratsamonumenti kaunistada rahvusvärvides õhupallidega.
Kui tavaliselt viivad poliitikud tähtpäevadel monumentide jalamile pärgi, siis sedapuhku otsustas Viljandi maavanem Lembit Kruuse kindral Johan Laidoneri ratsamonumenti kaunistada rahvusvärvides õhupallidega. Foto: Peep Talimaa

Viljandi maavanem Lembit Kruuse sidus pühapäeval Eesti Vabariigi aastapäeva puhul kindral Johan Laidoneri ratsamonumendi rakmete külge Eesti lipuvärvides õhupallid rõhutamaks, et sünnipäevast tuleb rõõmu tunda.

«Peame edastama ühiskonnale palju enam selliseid sõnumeid ja märke, millest õhkab rõõmu ning millest ka meie noored saavad aru. Rõõmu- ja tänutunne jääb Eesti sageli liigse morbiidsuse varju. Meie kõikide võimalus on seda muuta ning külvata pidustuste ajal pärgade asemel maa üle lippude ja õhupallidega,» põhjendas maavanem ettevõtmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles