Noorimad judokad teenisid «Hundu» sarjas hõbedat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti noorimatele judokatele korraldatava sariturniiri «Hundu Cup» üks osavõitlus leidis ülemöödunud nädalal aset Rakveres.

Viljandi spordikooli õpilasi tegi seal kaasa vaid kolm, sest nagu andis teada treener Viljar Kannel, olid viirushaigused enamiku meie judolapsi tõvevoodisse sundinud.

«Hundu Cupil» selgitatakse paremaid kahes vanusegrupis: need, kes on sündinud aastatel 2003 ja 2004, ning need, kelle sünniaasta on 2005—2007. Kolmest osalenud viljandlasest kaks, Anete Ots ja Geron Vidder, tõid koju hõbemedali.

Tüdrukute kehakaalus alla 28 kilo tubli võistluse teinud Anete Ots oleks Viljar Kanneli arvates väärinud võitugi. «Praegu on aga juudos kasutusel uuenenud reeglid, mistõttu on kohtunike seas veidi segadust. Anete langeski finaalis kohtuniku apsaka ohvriks ning pidi seetõttu vastu võtma turniiri ainsa kaotuse.»

Samuti teenis juhendajalt kiitust oma esimese võistluse teinud Geron Vidder, kes pälvis hõbemedali kaalus alla 25 kilo.

Sügisel juudotreeninguid alustanud Saarepeedi valla poiss on treeneri ütlemist mööda liikuv ja hasartne. «Maadlustehnika on tal veel krobeline, kuid ajapikku paraneb seegi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles