Maavalitsuses on uus fotonäitus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singel Kodu erivajadustega inimeste fotonäitust «Minu Viljandi» avatakse 25. veebruaril.
Singel Kodu erivajadustega inimeste fotonäitust «Minu Viljandi» avatakse 25. veebruaril. Foto: Viljandi maavalitsus

Viljandi maavalitsuse teise korruse fuajees saab aprilli lõpuni vaadata mittetulundusühingu Singel Kodu erivajadustega inimeste fotonäitust «Minu Viljandi». Näitus avatakse 25. veebruaril kell 14.

Fotonäituse idee sai korraldajate teatel alguse sellest, et Singel Kodus olid läinud aastal vabatahtlikena ametis kreeklanna Niki Giannakopoulou ja prantslanna Karolina Reneovna, kes käisid tihti klientidega koos väljas jalutamas ja loodust imetlemas, samuti lasid nad hoolealustel endile Viljandit tutvustada. Siis tekkiski neil mõte võtta kaasa fotoaparaadid, et ilusaid kohti ja momente pildistada.

Korraldajate sõnu sai tulemus liiga hea selleks, et seda lihtsalt fotoaparaatidesse jätta. Nii saigi teoks mõte neist fotonäitus kokku panna. See on ühtlasi omalaadne ülevaade Viljandi ilusamatest ja huvitavamatest paikadest Singel Kodu klientide silmade läbi.

Vaatamiseks on välja pandud 35 fotot Viljandi loodusest, hoonetest, põnevatest detailidest linnaruumis ja muustki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles