Linnatänavatel võidutses Jaan Kirsipuu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis peetud Eesti kriteeriumisõidu meistrivõistluste etapi eliitklassis võitis Jaan Kirsipuu (ees).
Viljandis peetud Eesti kriteeriumisõidu meistrivõistluste etapi eliitklassis võitis Jaan Kirsipuu (ees). Foto: Madis Luik

Laupäeval Viljandis peetud Eesti kriteeriumisõidu meistrivõistluste kolmanda etapi eliitklassis võitis Jaan Kirsipuu.


Viljandile iseloomulikul raskel rajal sõitu kontrollinud Ceoefgo Teami esindaja Jaan Kirsipuule esitas tõsise väljakutse CC Bourgasi värvides sõitev Mart Ojavee, kes ründas poolel võistlusmaal ja eraldus peagrupist. Peagrupis näitas oma rahulolematust olukorraga Jaan Kirsipuu, kellel õnnestus jooksik kinni püüda ja seejärel võita ka lõpufiniš, kindlustades sellega ka etapivõidu, vahendas Eesti jalgratturite liidu pressiteenistus.

Teise koha saavutas Mart Ojavee ja kolmanda koha Allar Karu (Meridiana-Kalev Chocolate Team), kes oli parim alla 23-aastaste arvestuses.

Üldkokkuvõttes on esikolmik enne viimast neljandat etappi: 1. Indrek Rannamaa 77 punktiga, 2. Jaan Kirsipuu 60 punktiga, 3. Oskari Kargu 56 punktiga.

U-23 vanuseklassis, mille paremusjärjestus pannakse paika samas sõidus eliitratturitega, kindlustas Allar Karu endale Viljandis saavutatud kolmanda kohaga Eesti meistri tiitli.
Naiste eliitklassis võitis Liisa Ehrberg (CFC) ja on kolme etapi kokkuvõttes liider 90 punktiga.
Meeste juunioride klassi võitis Joonas Jõgi (CFC).
Naiste juunioride klassi võitis Liisi Rist (KJK).

Kriteeriumisõidu Eesti meistivõistluste viimane osavõistlus peetakse 23. mail Elvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles