Pressisõbra tiitli pälvib muinsuskaitsja

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Kivi sõnul kerkis eelmisel aastal esile palju muinsuskaitsega seotud teemasid ning need talle «Sakala» pressisõbra tiitli tõidki.
Anne Kivi sõnul kerkis eelmisel aastal esile palju muinsuskaitsega seotud teemasid ning need talle «Sakala» pressisõbra tiitli tõidki. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Sakala» ajakirjanikud otsustasid sõbrapäeva eel, et eelmise aasta pressisõbra tiitli saab muinsuskaitseameti Viljandi vaneminspektor Anne Kivi.

Lehetegijad tõdesid, et Anne Kivi jagab oma töökohustuste kohta lahkelt infot ning vastab meeleldi nende küsimustele. Ajakirjanikud tõstsid esile ka seda, et Kivi kutsub reportereid oma tööobjektidele ning annab kohapeal ammendavat teavet.

«Anne Kivi on meiega kaasa tulnud igasugustesse mülgastesse,» lausus üks inspektorit «Sakala» pressisõbra tiitli saajaks pakkunud reporter.

Lehetegijad leidsid, et Anne Kivi on pressisõbra tiitlit väärt ka sellepärast, et ta astub tihti lisasammu, milleks tema teda töö ei kohusta, ja vahel isegi kaks. Näiteks jõudis Anne Kivi abiga ajalehte artikkel Tarvastu valla narkotalust, mille ta oli avastanud ning millest ka ajakirjanikele teada andis.

Pressisõpra premeerib ajaleht sellega, et usaldab aastaks tema valdusesse keraamilise rändauhinna «Lehelugeja». Ajakirjanike 2011. aasta lemmik Kaidi Braun saab selle Anne Kivile pidulikult edasi anda 4. aprillil «Sakala» arvamusliidrite lõunal.

«Sakala» ajakirjanikud valisid tänavu sõpra ja vaenlast 17. korda. Traditsioon sai alguse 1996. aastal, kui pressisõbraks valiti Peeter Arro, kes oli sel ajal Viiratsi vallavanema ametis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles