Mulgi maraton ületab mulluse rekordi

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi rattamaraton
Mulgi rattamaraton Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Mulgi rattamaratonile pani end interneti teel kirja 1725 osalejat, mis ületab eelmise aasta lõpetajate arvu ja vastab korraldajate ootustele.


Viljandi järve äärde on pühapäeval oodata aga üle 2000 ratturi, sest kavas on ka lastesõidud, kuhu osalejad pannakse kirja alles stardipaigas.

Registreerunud ratturitest siirduvad 1221 põhisõidule ja 504 poolmaratonile. Mullu oli pikal distantsil lõpetanuid 1136 ja lühemal 472. Nende tulemustega kuulub Viljandi rattamaraton Eesti suuremate maastikuratta võistluste hulka.

Sel nädalal olnud soe ja päikseline ilm on rada tublisti kuivatanud ja kui veel nädal tagasi kurtsid avatud rajal sõitnud ratturid muda üle, siis tänaseks on pori muutunud suures osas tolmuks.

Elioni rattamaratonide sarja kuuluva Mulgi rattamaratoni start antakse kell 12 Viljandi järve äärest. Kohe pärast ratturite suundumist 60 kilomeetri distantsile alustavad staadioni lähistel võistlust lapsed. Kell 13 antakse poolmaratoni start. Võitja saabub finišisse eeldatavalt kella 14 paiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles