Uue kunsti muuseum otsib Viljandi hoonete ümberehitajat

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue Kunsti Muuseumi hoone Viljandis.
Uue Kunsti Muuseumi hoone Viljandis. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Sihtasutus Uue Kunsti Muuseum kuulutas välja riigihanke, et leida ehitaja Viljandi muinsuskaitsealal paiknevate Linnu tänav 4 ja 4-a hoonete ümberehitamiseks muuseumiks ja kontoriks.

BNS-i andmetel selgub hanketeatest, et hanke mahtu kuulub hoonete osaline lammutamine, rekonstrueerimine, platside ja teede ehitus- ning haljastustööd. Töövõttu lisandub projekteerimine.

Linnu tee 4 asus varem täiskasvanute gümnaasium, mis mõne aasta eest Männimäele kolis. Viljandi linn on kavandatud tegevuseks väljastanud ehitusloa. Ehitustööd algavad kava kohaselt 1. oktoobril ja lõpevad 2011. aasta 1. aprilliks.

Pakkuja viimase kolme majandusaasta keskmine netokäive ehitustööde tegemise osas peab olema vähemalt 50 miljonit krooni aastas. Samuti peab pakkujal olema kogemus vähemalt ühe 30 miljoni kroonise ehitusmaksumusega muinsuskaitselise objekti ehitustööde juhtimisel projektijuhina.

Pakkumised tuleb esitada Viljandi linnavalitsusele 21. maiks ning need avatakse samal päeval.

Hanketeate järgi on sama objekti kohta teade avaldatud ka mullu novembris.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles