Päikesekillu perekeskus kutsub lasteasjade kirbukale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päikesekillu perekeskus
Päikesekillu perekeskus Foto: Elmo Riig / Sakala

Homme ootab Päikesekillu perekeskus taas kõiki emasid ja isasid lasteasjade laadale.

Perekeskuse vedaja Kristel Kadakas rääkis, et kauplemine käib kella 10—13 ning samal ajal kui vanemad ostlevad, jagub tegevust pere noorematele.

«Väiksematele lastele on väike mängutuba ning natuke suuremad lapsed on oodatud kohvikus omavalmistatud küpsetistega kaasa lööma,» sõnas ta.  

Laat korraldatakse seepärast, et lapsed kasvavad kiiresti rõivastest välja ning riidekuhilad hakkavad varem või hiljem kappe ummistama. «Mõni nobedam teeb rõivastest pildid ja püüab neid internetikeskkonnas müüa,» rääkis Kadakas. «Paljud aga nii asised pole ja peavad mugavamaks rõivad kokku pakkida ja laadale tulla. Eks laadal ole ka omad eelised: saab kohe selga proovida ja olla kindel, et ostetava eseme seisukord vastab sinu soovidele.»

Päikesekillu perekeskus on lasteasjade laatu korraldanud 2010. aastast ning Kadaka kinnitust mööda on need alati väga populaarsed olnud. Et müüjatel oleks mugav ja ka ostjatele ruumi jääks, on müügiplatside arv piiratud ning need tuleb varem broneerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles