Maavanem ootab reedeni vapimärgi kandidaate

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi maavanem ootab reedeni ettepanekuid kandidaatide kohta, kelle seast võiks valida tänavuse Viljandimaa vapimärgi saaja.

Vapimärk on maakonna kõrgeim autasu Viljandimaal alaliselt elavale inimesele, kes on oma töö ja tegevusega silmapaistvalt kaasa aidanud maakonna arengule. Seni on vapimärgiga autasustatud kümmet inimest.

Ettepaneku vapimärgi andmiseks võivad teha kõik inimesed. Taotlus peab olema kirjalik, vabas vormis ning eraldi blanketti selleks vaja ei ole. Kirja tuleb panna kandidaadi ees- ja perekonnanimi, tegevusala, teenete kirjeldus ja andmed esitaja kohta.

Ettepanekuid oodatakse kirjalikult Viljandi maavalitsuse kantseleisse Vabaduse plats 2, 71020 Viljandi või e-posti aadressil info@viljandimaa.ee

Vapimärk on kuuest kuldsest viljapeast koosnev täht, millel on Viljandimaa vapp. See on valmistatud juveelihõbedast prooviga 925. Viljapead on reljeefsed, kaetud puhta  kullaga. Vapikilp ja kotkas on hõbedast, viimistletud läbipaistva kuumemaili ja kuldamisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles