Tantsijad keerlesid koos lumega

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talitantsijaid pole Viljandis seganud ei lirtsuv pori ega paukuv pakane. Laupäeval keset pidu alanud tihe lumesadu andis neile ainult hoogu juurde ning pani viimasele peole otsekui lumest krooni pähe.
Talitantsijaid pole Viljandis seganud ei lirtsuv pori ega paukuv pakane. Laupäeval keset pidu alanud tihe lumesadu andis neile ainult hoogu juurde ning pani viimasele peole otsekui lumest krooni pähe. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval Vabaduse platsil peetud 15. ja ühtlasi viimane Viljandi talvine tantsupidu tõi kokku rohkem kui 1300 inimest, kes tantsisid möödunud aastate kõige menukamaid tantse.

«Peo keskel hakkas sadama laia lund ja nii sai sellest tõeliselt talvine tantsupidu,» rääkis tantsuõpetaja Ave Alvre. «Ma olin varem ühel peol lihtsalt kaasa tantsinud, oma tantsijatega olin väljas esimest korda. Kui ikka seitsmenda klassi tüdrukud ja poisid ütlevad, et on tore, siis ongi tore.»

Pidu pakkus kolmel päeval nii kontserte kui mitut sorti õpitube.

«Kõik läks hästi, rahvast oli väga palju ja see tähendab, et on inimesi, kellele pärimustants korda läheb,» ütles peo algataja ja peakorraldaja Vaike Rajaste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles