Politsei loodab suurjooksu publiku mõistvale suhtumisele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooksjad.
Jooksjad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel, 1. mail on ümber Viljandi järve jooksu tõttu Viljandis liikluseks suletud Järve ja Aasa tänav, staadioni juures asuv parkla ning Ranna puiestee. Samuti on keelatud peatumine Tartu tänaval Mäe tänavast Kösti ristmikuni ja Orika silla piirkonnas. 


Tartu tänavale on paigaldatud viidad, mis juhatavad järveäärsesse parklasse.

Politsei ja võistluse turvateenistus paluvad kõigil sõidukijuhtidel täita nende ametnike korraldusi, et tagada järveäärses piirkonnas sujuv liiklus ning vältida ummikutes seismist.

Viljandi politseiosakonna vanemkomissari Alvar Pähkli jutu järgi tuleks ebameeldivuste vältimiseks kõigil juhtidel pidada kinni ajutiste liikluskorraldusvahendite nõuetest ning täita politsei ja turvatöötajate juhtnööre.

Politsei soovitab pealtvaatajatel autodega järve äärde võimaluse korral mitte minna, vaid jätta need linnas asuvatesse parklatesse.

Politsei vanemkomissar Alvar Pähkel juhtis eraldi tähelepanu sellele, et ka Orika silla piirkonnas on kiirust piiravad ja peatumist keelavad märgid.

«Loodan, et sõidukijuhid suhtuvad mõistvalt suurvõistluse korraldajate nõudmistesse ja sellest päevast jääb kõigile meeldiv mälestus,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles