Džässiklubis Def Räädu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Def Räädu liikmed Arian Levin, Päär Pärenson ja Remi Pluar esinevad täna õhtul Viljandis.
Def Räädu liikmed Arian Levin, Päär Pärenson ja Remi Pluar esinevad täna õhtul Viljandis. Foto: Marina Puškar / Postimees

Viljandi džässiklubi ja plaadifirma Lejal Genes esitlevad täna Liverpooli pubis klubimuusikaansamblit Def Räädu koos vokalistiga J.O.C.


Def Räädu (produtsendid Arian Levin ja Remi Prual) ja MC J.O.C (Päär Pärenson) on teinud koostööd alates 1999. aastast, mil valmis ansambli esimene laul «People With No Money».

Kümne aasta sisse on jäänud kolme albumi, ühe remiksalbumi ja lugematute koostööprojektide jagu materjali, mis leidnud väljastamist CD-del ja vinüüliplaatidel nii Eestis kui mujal maailmas. Ilmunud on «Eesti (feat. Antonio Ocasio)», «Chelsea (feat. Kynt)», «Kuningas ei eksi (feat. J.O.C. & Sofia Rubina)» ja «RL5 (feat. Stupid F)». Tänavusel vabariigi aastapäeva kontserdil Rakveres esitas Def Räädu just selleks tarbeks kirjutatud loo «Viru vanne».

Täna kell 21 Liverpoolis astuvad üles J.O.C. (vokaal), Stupid F (vokaal), Dice Rudy (vokaal), Gee (sämpler, vokaal), Arian Levin (bass), Raun Juurikas (klahvpillid), Reigo Ahven (trummid).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles