KÜSITLUS

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui koolis leiab aset peksmine või kaklus ja õpetaja juhtub seda pealt nägema, kas siis tuleks asjaosaliste vanemaid sellest teavitada?

MAREK HARJUS,
tegevjuht

Aga loomulikult! Seda on vaja selleks, et sama asi ei korduks. Koos asja arutades on lootust jõuda tüli põhjuseni ja see ära lahendada.

MARGO LOIGO,
keevitaja

Arvan, et ikka peaks teavitama, muidu võib asi süveneda. Vanasti pandi selliste asjade eest päevikusse märkus ja vanemad said toimunust niiviisi teada. Tundub, et tänapäeval jäävad kaklused rohkem varju.

MALLE HIIESALU,
pearaamatupidaja

Arvan küll, et lapsevanemad peaksid juhtunust teada saama. Iseasi on muidugi, kas sellest midagi reaalselt muutub — vanem ei seisa ju igal hetkel lapse kõrval. Koolivägivald on alati olemas olnud. Oli minu ajal ja on praegugi.

ANETTE SILD,
tootekonsultant

Mina arvan, et tuleks küll. Tundub, et sageli ei märgata koolivägivalda piisavalt varakult ja asi jõuab nii-öelda käärima minna. Seega peaks lapsevanemaid teavitama ka siis, kui varem pole selle lapsega niisuguseid muresid olnud.

ANDRES VOLL,
tehnik

Jah, tuleks küll. Minu arust on aga oluline, et kedagi esmamulje põhjal süüdlaseks ja kannatanuks ei nimetataks. Juhtunut peab püüdma näha eri vaatenurkadest.

RAINAR KÕIV,
ehitaja

Ikka tuleks, sest muidu võib ju sama asi uuesti juhtuda. Kuskilt peab probleemi lahendama hakkama ja lapsevanemate teavitamine on minu arust hea algus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles