LAUREAADID

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Sakala"
"Sakala" Foto: Elmo Riig / Sakala

Kultuuripreemia — ansambel Paabel

Etnoansambel Paabel andis mullu välja stuudioalbumi «Üle järve» ning esines paljudel festivalidel nii Eestis kui välismaal. Pärimusmuusika keskuse ja Raadio 2 välja­antavast kuuest etnokulbist võitis Paabel mullu viis.

Kultuuripreemia — Epp ja Justin Petrone

Kirjanikest ja kirjastajatest abielupaar pälvis tunnustuse selle eest, et propageerib maailmale Viljandi linna ja siin elamist.

Spordipreemia — Kaspar Taimsoo

Teist aastat järjest spordipreemia saanud Kaspar Taimsoo tuli mullu paarisaerulisel neljapaadil sõudmise Euroopa meistriks ning oli olümpiamängudel neljas.

Teatripreemia — Luule Komissarov

Ugala näitleja Luule Komissarov pälvis tunnustuse kordumatute, professionaalsete ja köitvate rollide eest lavastustes «Ladu», «Kalmistuklubi», «Väike raha», «Maakad», «Limpa ja mereröövlid» ning «Tuul pajuokstes». Eraldi tõsteti esile 20 aasta pikkust esinemist Lainena teleseriaalis «Õnne 13».

Aasta noor — Kris Süld

Teist aastat järjest saab aasta noore preemia Kris Süld, kes oli mullu Viljandis esimest korda peetud rahvusvahelise ekstreemspordifestivali «ONE Viljandi BASH» korraldaja. Ta lõi kaasa Viljandi rulapargi taastamises, kuulub gümnaasiumi õpilasesindusse ning korraldas uurimuse «Mida teed, Viljandi noor?».

Ettevõtluse edendaja — Arno Kütt

Aktsiaseltsi Cleveron juht Arno Kütt sai tunnustuse uuenduslike ja revolutsiooniliste lahenduste eest logistikas.

Laste- ja noortesõbralik ettevõte — «Sakala»

Viljandi noorte­volikogu tunnustas ajalehte «Sakala» noortele ja/või noorte korraldatud sündmuste kajastamise eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles