Naiskond võitis finaalturniiri kahe mängu peale kaks geimi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metalli võrkpallinaiskond.
Viljandi Metalli võrkpallinaiskond. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval ja pühapäeval Hämeenlinnas Eesti ja Soome naiste võrkpalli ühisliiga lõppvaatusena peetud nelja tugevama naiskonna kohtumised lõppesid viljandlannadele kahe 1:3 kaotusega.


Laupäeval, kui Viljandi Metall kohtus poolfinaalis valitseva Soome meisternaiskonna ning preaguse turniiritabeli liidri LP Viestiga, võitis ta 25:20 avageimi, kuid kolmes järgmises suutis tugevalt vastaselt geimipunkte võtta 19, 24 ning 23.

Teises poolfinaalis kohtusid Soome meistrivõistluste turniiritabeli teine ja kolmas ehk Hämeenlinna PK ning LP Kangasala. Viiegeimine kohtumine andis pühapäevaks finaalikoha  LP Kangasalale ning viljandlannadele vastaseks võõrustajad.

Põhiturniiril Hämeenlinnalt kaks kaotust saanud Viljandi Metall ei suutnud vastast seegi kord üle mängida. 17:25 kaotatud avageimi järel võitsid viljandlannad 25:21 teise, ent kaks järgmist geimi kaotati numbritega 18:25 ja 19:25.

Ühisliiga üldvõidu teenis LP Viesti, tema mängis finaalis 3:1 üle LP Kangasalast.

Viljandi Metall võitis oma teisel Soome ja Eesti ühisliiga hooajal põhiturniiri 16 mängust neli, mis turniiritabelis väljendusid 11 punkti ja kaheksanda positsiooniga.

Viljandi Metall liitub nüüd koduste meistrivõistlustega, kus kahe nädala pärast tehakse algust põhiturniiri kolmanda ringiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles