Koolide saalijalgpallis võidutses Paalalinna poiste võistkond

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandimaa koolide kuuenda kuni üheksanda klassi poiste saalijalgpalli esivõistlustel osalesid kümne õppeasutuse noored.

Võistkonnad loositi kahte alagruppi ning seejärel pidasid alagruppide edukamad omavahel vahemängud. Sealt jõudsid paremad finaali ning kaotajad selgitasid kolmanda ja neljanda koha omaniku.

Esimesele vahemängule pääsesid Viljandi kesklinna ja Paalalinna kool ning teises vahemängus olid vastamisi Suure-Jaani gümnaasium ja Jakobsoni kool. Võitjatena väljusid Paalalinna ja Jakobsoni kool. Finaalmängus jäi peale ja teenis võidukarika Paalalinna meeskond. Kolmanda koha saavutas kesklinna kool.

Võidukasse võistkonda kuulusid Andre Teder, Hendrik Nälk, Karl Roosna, Sander Soans, Martin Tasane, Karel-Celvin Kuusk, Karl-Romet Nõmm, Kuldar-Kristjan Kurg, Oskar Berggren ja Kristo Leemet. Võistkonna õpetaja on Sulev Viies.

Turniiri parimateks mängijateks tunnistati võitnud võistkonnast Andre Teder, Jakobsoni koolist Sander Luik ja kesklinna koolist Rihard Reimaa.

Eeloleval kolmapäeval peetakse Viljandi spordihoones sama vanuserühma Eesti koolispordi liidu finaalturniir.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles