Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suusatamine. ETV-Swedbanki võistlussarja Pannjärvel sõidetud vabatehnika etapil olid Viljandimaalt omas vanuserühmas teised Oliver Pikkor ja Karel Toss ning kolmandad Rebeca-Lotta Aasmäe, Hanna-Brita Kaasik ja Mari Uha.

Käsipall. Viljandi spordikooli A-klassi meeskond hoiab nädalavahetusel Põlvas korraldatud Eesti meistrivõistluste esimese etapi järel Põlva ja HC Tallase järel kolmandat kohta.

Maadlus. Kohtla-Järvel asetleidnud noorte vabamaadlusturniiril olid Viljandi spordikooli õpilastest omas kehakaalus võidukad Max Hristjuk, Erik Becker ja Kenert Tamm.

Kergejõustik. Laupäeval ja pühapäeval Tallinnas teokssaanud Eesti A- ja B-klassi sisemeistrivõistlustel pälvisid Viljandi spordikooli õpilased Emilia Palgi ja Berit Tugi hõbemedali ning Toomas Vokk sai pronksi.

Korvpall. Eelmisel nädalal maakonna meistrivõistlustel peetud kohtumised lõppesid järgmiste tulemustega: Kultuuriakadeemia ja Pärsti — 54:85, Kärstna ja Paistu — 72:65, AP Mets ja Tõrva — 104:51, Anttila ja BC Männimäe Külalistemaja — 61:68, Karksi vald ja Pärsti — 85:89, Tõrva ja Spordikool — 80:69, Karksi vald ja Kärstna — 74:59, AP Mets ja Kultuuriakadeemia — 97:44 ning BC Männimäe Külalistemaja ja Pärsti — 75:64.

Võrkpall. Naiskond Viljandi Metall teenis laupäeval kodusaalis Eesti ja Soome ühisliiga põhiturniiri viimases mängus 3:1 võidu Pieksämäki Volley üle.

Nädalavahetusel selgusid Eesti võrkpalli liidu U-18 vanuseklassi karikavõistluste paremad. Nii Viljandis noormeeste finaalturniiril kui Võrus tütarlaste mõõduvõtul oli võidukas Viljandi spordikooli esindus.

Jäähoki. Viljandi meeskond pidi pühapäeval Tartus Eestimaa talimängude eelturniiri teises ringis 2:14 alla vanduma Tartumaa esindusele.

Lauatennis. Viljandi spordikooli meeskond teenis Aseris peetud Eesti juunioride võistkondlikel meistrivõistlustel Suure-Jaani SK Lehola 2005 ees neljanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles