Ettevõtja süüdistab pärimusmuusika keskust raharaiskamises

Rannar Raba
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annika Jaansoo
Annika Jaansoo Foto: Elmo Riig

Viljandis pärimusmuusika aidas tegutseva kohviku omanik Annika Jaansoo ründas «Eesti Päevlehe» võrguväljaande vahendatud arvamusloos pärimusmuusika keskuse juhatajat Ando Kivibergi, süüdistades teda maksumaksja raha kontrollimatus raiskamises ning läbipaistmatus juhtimises.


«Võimalik, et töötajate rohkus ei olekski Pärimusmuusika aida puhul probleemiks, kuid küsimusi tekitab see, et samale aadressile on registreeritud Ando Kivibergile kuuluv ettevõte EstTrad Music OÜ, mille tegevusaladeks on äriregistri andmete kohaselt kontsertide korraldamine ja esinejate maaletoomine - nagu ka Pärimusmuusika aidal. Kas tõesti on kultuuriloomes töömaht nii suur, et vajatakse oma põhitegevuse teostamiseks nii palju abi, et tuleb moodustada eraldiseisev sama tegevusalaga ettevõtte? Ja kui see tõesti on nii, siis mille eest saavad palka maja enda töötajad?,» küsib Jaansoo.

Pärimusmuusika keskus ütles veebruaris kohvikut pidavale osaühingule Moonirull üürilepingu üles ning tahab ise tema asemel toitu pakkuma hakata. Keskuse hinnangul pole ettevõte täitnud aasta varem toimunud konkursi tingimusi ning on klientidele riknenud toitu pakkudes kahjustanud aida mainet. Moonirulli omanikud vaidlustasid lepingu lõpetamise kohtus.

Arvamusartikli tervikuna leiad siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles