Paistu vald ootab omaloomingut

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paistu vallamaja
Paistu vallamaja Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Paistu vald kuulutab Eesti Vabariigi 95. aastapäeva puhul välja omaloominguvõistluse, millest on oodatud osa võtma kõik valla elanikud ja valla koolide õpilased.

Võistluse moto on «Kuni su küla veel elab, elad sina ka…».

Korraldajad on motole lisanud järgmise selgituse: «Pole ju kodumaa midagi kauget  ja abstraktset, see algab meie lähiringist — kodust, kodukülast, kodukandist. Need on nii lihtsad, isegi argisena tunduvad mõisted, ent ometi olulised, lähedased, kallid. Mõtisklegem siis nende üle ja pangem mõtted kirja!»

Oodatud on kirjatööd olenemata žanrist või stiilist. Luuletused, jutustused, esseed, poeemid,  mõtisklused, mälestuskillud, näidendid, sketšid ja nii edasi — lubatud on igasugune vorm, mis aitab autoril oma mõtteid talle kõige sobivamalt kirja panna.

Omaloominguvõistlusel selguvad paremad neljas vanuserühmas:
7—10-aastased
11—14-aastased
15—19-aastased
20-aastased ja vanemad.

Kõigi vanuseastmete parematele on auhinnad.

Konkursi tööd palutakse saata 13. veebruariks e-posti aadressil omalooming@paistu.vil.ee. Kui selleks võimalust pole, võib käsikirjad paberkandjal  tuua Paistu või Holstre raamatukokku või Paistu koolimajja.

Kõigile kirjatöödele tuleb lisada autori nimi, vanus ning kontaktandmed (telefon, meiliaadress, kodune aadress).

Paistu valla omaloominguvõistluse võitjad kuulutatakse välja 22. veebruaril Eesti Vabariigi 95. aastapäeva aktusel Paistu koolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles