Viljandi järvel süttivad sajad küünlad

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval on Viljandi järvel uisukarneval.
Laupäeval on Viljandi järvel uisukarneval. Foto: V eiko Šmidt

Täna kell 17 süüdatakse Viljandi järvel uisuraja ääres sajad küünlad ning kõik huvilised on oodatud uisunädala küünlavalgusõhtule.

Uisunädal on kestnud Viljandi järvel esmaspäevast ning igal õhtul on uisutajad saanud kolm tundi prožektorite valgel liuelda.

Homme on uisutajad oodatud järvele juba keskpäeval ning siis on kavas uisukarneval, mille teema on «Kontrastid jäisel järvel». Korraldajate sõnul oodatakse osalejatelt, et nad paneksid selga oma kõige kirevamad rõivad.

Karneval algab kell 12 ning kõigil palutakse kohal olla hiljemalt kella 13-ks. Karneval lõpeb kell 15.

Uisunädalale tõmmatakse joon alla pühapäeval Mulgi uisumaratoniga, kuhu eelregistreerimise põhjal stardib 180 inimest. Mullu oli end võistluseks ette registreerinud 110 uisutajat, ent koos võistluspäeval end kirja pannutega oli lõpetajad veidi alla 180.

Keskpäeval lähevad võistlejad 30 kilomeetri distantsile, kell 14 stardivad 10 kilomeetri sõitjad ning kell 14.30 lähetatakse rajale matkajad, kes valivad endale ise sobiva distantsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles