Ugala nõukogu uue teatrijuhi nime täna ei avalda

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala
Ugala Foto: Elmo Riig / Sakala

Ugala nõukogu koguneb täna kell 14, et valida viie kandidaadi seast teatrile uus juht, kelle nime aga nõukogu täna avalikkusele ei paljasta.


«Kõik viis kandidaati on lugupeetud inimesed, kes praegu on ametis mõnel teisel töökohal,» selgitas Ugala nõukogu esimees Siim Sukles. «Igal juhul on uuel teatrijuhil vajadus vahetada töökohta ja enne kui tema nimi avalikuks saab, peab tal olema võimalus oma praeguse tööandjaga vestelda.»

Sukles oli veendunud, et nõukogu suudab täna õhtuks valiku teha ning uue teatrijuhi kandidaadiga töövestlust alustada.

Ugala nõukogu asus uut juhatuse liiget otsima peaaegu kuu aega tagasi. Esmaste otsuste kohaselt pidi üheks juhatuse liikmeks jääma senine teatrijuht Peeter Tammearu ning uus inimene pidi asuma tema kõrvale.

Ugalas lahvatanud skandaali järel, mille tulemusena kõrvaldati teatri endine nõukogu esimees Jaak Allik ning ka Tammearule esitati hulk süüdistusi, otsustas viimati nimetatu ise taanduda.

Uue otsuse kohaselt jääb juhatusse ka tulevikus üks inimene, kes saab aga enda kõrvale palgata teatri loomingulise juhi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles