Noored kokad ja teenindajad võtavad Olustveres mõõtu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval algab Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolisnoorte kokkade ja teenindajate kutsevõistlus «Nooruslik kevad 2009»


Kell 11 algavale mõõduvõtule on oodatud õppurid kõigist toitlustuserialasid õpetavatest Eesti kutseõppeasutustest, samuti pealtvaatajad.

Seekordne võistlus on pühendatud käimasolevale innovatsiooniaastale ning võistluse eesmärk on õpilaste loovuse arendamine ja tänapäevase Eesti toidu populariseerimine. Kutsevõistluse kõigus selgitatakse välja paremad erialatundjad, keda ootab ees ettevalmistus rahvusvaheliseks mõõduvõtmiseks.

Noorte kokkade ja teenindajate kutsevõistluse võitjad kuulutatakse välja reedel. Teiste hulgas on parematele auhinnad välja pannud ka innovatsiooniaasta projekt.

Võistluste korraldamist koordineerib elukestvaõppe arendamise sihtasutus Innove koostöös Olustvere teenindus- ja maamajanduskooliga, riikliku eksami- ja kvalifikatsioonikeskusega ning mitme toetajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles