Viljandi hakkab täna uuesti laululava ehitajat otsima

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsus tahab laululava aasta lõpuks valmis saada. Muudatused, mida arhitektuurivõistluse võidutöös tehti, muudavad projekti välisilmet üsna vähe.
Viljandi linnavalitsus tahab laululava aasta lõpuks valmis saada. Muudatused, mida arhitektuurivõistluse võidutöös tehti, muudavad projekti välisilmet üsna vähe. Foto: Arhitektuuribüroo Kadarik Tüür

Viljandi linnajuhid said reedel arhitektilt laululava uue projekti, mille ehitamise hind peaks projekteerija ja linnavalitsust nõustanud ehitusfirma esindaja meelest jääma soovitud piiridesse.

Juba täna kuulutab linnavalitsus ehitaja leidmiseks välja uue riigihanke. 7. veebruaril avatakse pakkumistega ümbrikud ning linnapea Loit Kivistik loodab, et tagasilöögist hoolimata saab laululava 1,5 miljoni euro eest aasta lõpuks valmis.

Lauluväljaku ehitaja loodeti leida juba eelmise aasta lõpul, kuid siis korraldatud konkurss näitas, et ehitus läheks maksma vähemalt kolmandiku võrra rohkem, kui linnal on raha. Linnavalitsus andis seepeale projekti arhitektile tagasi ja palus seda muuta nii, et lauluväljaku saaks 1,5 miljoni euro eest valmis teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles