Naiskond Soomes võidulisa ei teeninud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metall.
Viljandi Metall. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel Soomes kaks kohtumist pidanud võrkpallinaiskond Viljandi Metall pidi mõlemal päeval tunnistama vastase paremust. Laupäeval kaotasid viljandlannad 3:1 LiigaEurale ning pühapäeval 3:0 valitsevale Soome meistrile LP Viestile.

Pühapäeval peetud kohtumise kahes esimeses geimis 17 ning kolmandas 19 punkti saanud Viljandi Metalli resultatiivsemad olid Kristiine Miilen ja Nette Peit. Laupäeval võitis Viljandi Metall LiigaEura vastu 27:25 avageimi, ent pidi kolmes järgmises tunnistama vastase paremust 24:26, 14:25 ning 23:25. Eesti võistkonnast olid sel päeval resultatiivseimad Merilin Salben ja Maarja Kerner.

15 mängust kolm võitnud ning 8 punkti teeninud Metall paikneb punktitabelis 9. kohal. Koht kõrgemal asuv Pislaploki on kogunud kolm punkti rohkem. Viljandil on ühisliiga põhiturniiril jäänud pidada veel üks mäng, kui 19. jaanuaril mängitakse kodusaalis Pieksämäki naiskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles