Uus juhataja soovib kogukonda siduda

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi-Nuia noortekeskuse juhatajaks sai senine valla laste- ja noorsootöö spetsialist Eneli Põder. Tal on noortetöö kogemust üle kümne aasta ning palju ideid, mida põnevat noortega ette võtta.
Karksi-Nuia noortekeskuse juhatajaks sai senine valla laste- ja noorsootöö spetsialist Eneli Põder. Tal on noortetöö kogemust üle kümne aasta ning palju ideid, mida põnevat noortega ette võtta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Karksi-Nuia noortekeskuse eesotsas seisab jaanuari algusest uus juhataja Eneli Põder, kellel on noortega töötamise kogemust üle kümne aasta.

«12 aastat tagasi läksin Karksi lastekaitse seltsi Muumitroll vabatahtlikuna laagrikasvatajaks ja sealt hakkaski kõik pihta,» lausus Põder. Sestsaadik on ta laste- ja noortetööd õppinud ja teinud. Vahepeal oli ta Mõisaküla koolis huvijuht ja siis tuli kodukanti tagasi. «Karksi vallas töötan 2005. aastast,» sõnas Põder.

2. jaanuarist on Eneli Põdra juhatada Karksi-Nuia noortekeskus. Kuigi juba oktoobrist oli tema ametinimetus juhataja kohusetäitja, töötas ta seni valla laste- ja noosootöö spetsialistina.

Sellele ametikohale asub jaanuari lõpu poole uus inimene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles