Paarismängudes jagati medalid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa sulgpalli meistrivõistlustel tulid naispaarismängus meistriks
Suure-Jaani klubi liikmed Tiina Aule (paremal) ja Reet Mutso.
Viljandimaa sulgpalli meistrivõistlustel tulid naispaarismängus meistriks Suure-Jaani klubi liikmed Tiina Aule (paremal) ja Reet Mutso. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval Viljandi sulgpalliklubi Sulelised korraldusel peetud maakonna paarismängu meistrivõistlustel selgusid paremad kolmes grupis.


Naispaaridest pävisid maakonna meistri medali Suure-Jaani klubi mängijad Tiina Aule ja Reet Mutso. Teisena lõpetasid Eve Jänes ja Marju Lepmets ning kolmandad olid Janica Sepp ja Reet Volt — mõlemad paarid esindavad klubi Sulelised.



Meespaarismängus hõivasid kaks kõrgemat kohta Viljandi klubi mängijad. Võitsid Oliver Viigand ja Tõnno Habicht Heimar Mirka ja Heinar Mirka ees. Kolmandad olid Suure-Jaani klubi liikmed Meelis Aule ja Toomas Aavasalu.



Segapaarismängus osutusid võidukaks Suure-Jaani mängijad Tiina Aule ja Meelis Aule. Suleliste paar Riina Tobias ja Heimar Mirka olid teised ning nende klubikaaslased Eve Jänes ja Tõnno Habicht kolmandad.



Maakonna üksikmängude parimad selgitatakse novembris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles