Lavastaja pälvis kolmekordse tunnustuse

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Titov oli üllatunud, et sai korraga kolm kolleegipreemiat.
Oleg Titov oli üllatunud, et sai korraga kolm kolleegipreemiat. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile pidas Ugala pere teatri 93. sünnipäeva pidu ja jagas välja kolleegipreemiad.

Harva esineva kolmekordse tunnustuse sai Oleg Titov, keda hinnati parimaks südamega tehtud töö, parima lavastaja ja parima kujundaja kategoorias.

Parima näitlejatari tiitli sai kolleegidelt Carita Vaikjärv, parima näitleja oma Aarne Soro. Parimaks lavastust teenindavaks ja ettevalmistavaks töötajaks hinnati läinud aasta töö põhjal Tiiu Palmiste, parimaks maja ja publikut teenindavaks töötajaks Jüri Ignatenko.

Oleg Titov ütles, et on lausa hämmeldunud.

«Kuidas üldse on võimalik võita korraga kolm preemiat?» imestas ta ning lisas, et loomulikult on tal väga hea meel ja kohustus edaspidi veelgi rohkem pingutada.

Kuigi valimisel ei nimetata, mille eest konkreetselt tunnustust jagatakse, sai Titov need lastelavastuste «Tuul pajuokstes» ja «Suur maalritöö» eest. Need ei ole leidnud vaid töökaaslaste heakskiitu, vaid — mis kõige tähtsam — meeldivad ka teatrisse tulnud lastele.

Küsimusele, ega ta pahaks pane arvamust, et viimaks ongi just lastelavastused tema ampluaa, vastas Oleg Titov, et talle meeldib väga lastele lavastada.

«Lastelavastused pole mingi teise järgu ettevõtmine, neid on väga raske ja vastutusrikas teha,» lausus ta. «Käisite ise vaatamas suvelavastuse «Tuul pajuokstes» proovi ja nägite, et kõik olid südamega asja juures. See oli meie, mitte minu lavastus.»

Küsimusele, mis tulekul on, vastas Oleg Titov, et kõigepealt ootab teda liikumisjuhi töö Margus Kasterpalu valmivas lavastuses «Sajand». «Edasi ei tea, võib-olla elu kingib veel mõne üllatuse, mõne uue töö, pakkumise, etenduse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles