Naabrid tulid siia mängulusti otsima

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Detsembris alanud Viljandimaa korvpalli meistrivõistluste avamängus olid vastamisi BC Männimäe Külalistemaja (kollastes särkides) ja Votex.ee / Kord Nädalas. Kohtumine lõppes esimesena nimetatud meeskonna suure võiduga.
Detsembris alanud Viljandimaa korvpalli meistrivõistluste avamängus olid vastamisi BC Männimäe Külalistemaja (kollastes särkides) ja Votex.ee / Kord Nädalas. Kohtumine lõppes esimesena nimetatud meeskonna suure võiduga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa korvpalli meistrivõistlustel osalejate nimistusse lisab tänavu värvi Tõrva meeskond.

Valgamaa võistkonna esindaja Erki Säks nentis, et suurushullustust nad ei põe ning ambitsiooni tabelis kõrgele kohale jõuda neil ei ole, tähtis on hoopis vaheldus.

«Kui kaua sa ikka oma kambaga trennis käid. Lõpuks tüdined ju ära ning tahad veidi võistelda ja mängurõõmu kogeda,» ütles ta ning lisas: «Loomulikult anname väljakul endast nii palju, kui oskused lubavad.»

Erki Säksi sõnul osales enamik praegu Tõrva meeskonda koondunud mängijaid mullu eri koosseisudes Valgamaa meistrivõistlustel, ent tänavusest turniirist pole seniajani midagi kuulda olnud. Seetõttu on võistkond väga tänulik võimaluse eest Viljandimaa tiitlivõistlustel kaasa teha.

«Vaagisime ka võimalust Tartumaal mängida, aga see oleks kujunenud tublisti kulukamaks. Pealegi on Viljandi meile lähemal,» lausus Säks.

Esimene kohtumine Tõrva meestel paraku kuigi rõõmsalt ei läinud: Männimäe Külalistemaja esinduselt tuli vastu võtta kopsakas 72:40 kaotus.

Säks tunnustas tugevat vastast, ent avaldas usku, et kasutamata potentsiaali on nendelgi. «Meie mäng saab muutuda vaid paremaks,» sõnas ta.

Oma järgmise kohtumise peab külalisvõistkond Viljandis täna Anttila meeskonnaga. Kuulnud, et tegu on mulluse pronksiomanikuga, ei öelnud Erki Säks muud kui: «Ahah, hea teada.»

Detsembris alanud Viljandimaa korvpalli meistrivõistlustel osaleb tänavu 14 meeskonda. Seni on turniiril peetud kaheksa kohtumist ning teist sama palju seisab ees täna ja homme Viljandi spordihoone vanas saalis. Mõlemale päevale on alates kella 11 kavandatud neli vastasseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles