Linnajuhid kutsusid vastuvõtule

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnapea ja volikogu esimehega said klaase kokku lüüa kohalikud poliitikud, ettevõtjad ja linnaasutuste juhid.
Viljandi linnapea ja volikogu esimehega said klaase kokku lüüa kohalikud poliitikud, ettevõtjad ja linnaasutuste juhid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Alanud aasta esimese tööpäeva lõpetuseks kutsusid Viljandi linnapea ja volikogu esimees 350 viljandlast Sakala keskusesse uue aasta vastuvõtule.

Kutsutute seas olid kõik volikogu ja noortevolikogu liikmed, linnaasutuste juhid ning ettevõtjad. Vastuvõtu korraldaja, linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti juhi Krista Kulli selgituse järgi tunnustati vanalinnas tegutsevaid ettevõtjaid selle eest, et nad on kesklinna pidama jäänud ega ole kolinud suurtesse keskustesse.

Kutsutute seas olid ka Viljandi noorgiidid koos juhendajatega ja viljandlased, kes eelmisel aastal oma tegevusega kogu Eestis positiivset tähelepanu pälvisid.

Volikogu esimehe Tarmo Looduse sõnul on sellist vastuvõttu korraldatud 1990. aastate esimesest poolest. «Vastuvõtule on kutsutud need inimesed, kes Viljandit ehitavad ja loovad — ettevõtjad ning kultuuri- ja haridusinimesed,» ütles ta. «Kui raha ei ole, siis tänusõnad ei maksa midagi, aga tänada on neid inimesi vaja.»

350 kutsutust jõudis kolmapäeva õhtul Sakala keskusesse paarsada. Paar tundi väldanud vastuvõtul kõnelesid linnapea Loit Kivistik ja volikogu esimees Tarmo Loodus ning laulsid Viljandimaa kammerkoor ja pärimusmuusika ansambel Midrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles