Kohalikud olid spordikooli võistlusel edukad

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

22. ja 23. detsembril Viljandi spordikooli korraldusel spordihoones teokssaanud noorte saalijalgpalliturniiril olid võidukad kohaliku klubi Tulevik liikmed ning spordikooli poiste auhinnakapp täienes kahe kolmanda kohaga.

Turniiri esimesel päeval võttis mõõtu kaheksa 1998. aastal sündinud ja teisel päeval kaheksa 1999. aastal sündinud noormeeste meeskonda.

Esimese võistluspäeva poolfinaalis oli Tulevik 5:2 üle Spordikoolist ning teisest paarist jõudis esikohamängule FC Kotkas, kes mängis 4:3 üle SC Reali. Finaalis õnnestus Tuleviku poistel FC Kotkas 1:0 alistada. Pronksiheitluses oli Spordikool 2:0 parem SC Realist.

Treener Leo Ira juhendatavasse Tuleviku meeskonda kuulusid Kermo Aasmäe, Taavi Rattasep, Illimar Loigo, Sander Luik, Karl-Romet Nõmm, Alko Laanoja, Gunnar-Laur Sindi, Krister Kansi, Kristo Leemet ja Erik Uba.

Viljandi spordikooli meeskond, keda juhendab treener Jaak Luhakooder, mängis koosseisus Ott Martens, Martin Kabanov, Martin Lõiv, Martin Lõssov, Lauri Elur, Aimar Kask, Künter Grünbaum, Janno Ülenurm, Joosep Roosalu, Mart Vinnal ja Rainer Rüütel.

Võitjate parimaks mängijaks nimetati Sander Luik, Spordikooli koosseisust pälvis selle tunnustuse Künter Grünbaum.

Päev hiljem jõudsid poolfinaali kaks Pärnumaa ja kaks Viljandi võistkonda ning paraku läksid omad vastamisi. Tulevik alistas 5:4 Spordikooli ja JK Vaprus oli samuti 5:4 üle Pärnu JK-st.

Finaalmängus oli Tulevik 1:0 parem Vaprusest ja Spordikool 2:1 Pärnust.

Tuleviku võistkonda kuulusid Raiko Grünbaum, Ergo Hünerson, Krister Kansi, Hendrik Lember, Illimar Loigo, Rasmus Lukka, Targo Pakassaar, Taavi Rattasep, Karl Samuel Saaremets, Gustav-Hendrik Seeder, Gunnar-Laur Sindi, Alexander Tšulkovski, Erik Uba ja Herbert Velleste.

Spordikooli meeskond mängis koosseisus Lauri Elur, Rainer Rüütel, Joosep Roosalu, Aigar Kask, Aimar Kask, Kaspar Saarem, Künter Grünbaum, Eerik Elmaste, Arlet Hunt, Härold Välba ja Kevin Jürima.

Viljandi võistkondade parimad mängijad olid seekord

Illimar Loigo Tuleviku klubist ja Joosep Roosalu Spordikoolist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles