Politsei palub liiklejail rahulikuks jääda

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei manitseb kõiki liiklejaid jõulude ajal tähelepanelikult ja rahulikult käituma, sest turvalisuse seisukohalt on just liiklus saabuvate pühade ajal suurim mure.

Politsei- ja piirivalveamet lubab jõuluaja turvalisuse tagamiseks anda endast parima ning paneb kodanikele südamele hoida ennast ja teisi.

Korrakaitsepolitseiosakonna juhi Tarmo Miilitsa sõnul on politseile peamine mure liiklus. «Eesootavatel päevadel on tipptunnid liikluses tavapärasest veelgi aeganõudvamad ning närvilisust rohkem. Jõululaupäevast edasi on aga meie kogemustele tuginedes peamine probleem alkoholi tarvitamine,» rääkis ta.

Politsei soovitab inimestel arvestada suurema liiklustihedusega ja mitte jätta oma autosõite viimasele minutile. «Eestis ei ole nii pikki vahemaid, et kiiruseületamine suurt ajavõitu annaks. Parem hilineda ja jõuda lähedaste juurde tervelt kui panna paari minuti pärast ennast ja teisi ohtu,» ütles Miilits. Tema sõnul on politsei ka jõulude ajal ohtlike liiklusrikkumiste suhtes karm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles