Tauno Lipp on Taanis teeninud palju mänguaega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauno Lipp
Tauno Lipp Foto: teamsportagency.ning.com

Sügisel Taani kõrgliigasse siirdunud Viljandi spordikooli võrkpalliosakonna kasvandik Tauno Lipp on meeskonna Holte IF eest saanud palju mängida ja hindab võistkonna seniseid tulemusi igati heaks.

«Esimese ringi lõpetasime viiendal positsioonil. Koht ei ole sugugi halb, arvestades play-off’ide süsteemi, neljas ja viies lähevad omavahel vastamisi,» vahendas Viljandimaa mehe sõnu volley.ee.

Tauno Lipp avaldas kahetsust, et muidu hea koostöö leidnud meeskond langes Taani karikasarjas konkurentsist juba kaheksandikfinaalis. «Üldiselt on minu hooaeg kulgenud edukalt, haiguse tõttu olen eemale jäänud vaid ühest mängust. Ülejäänud mängud olen  algusest lõpuni platsil veetnud ja minu tegutsemisega ollakse väga rahul,» kõneles ta. «Holte IF loodab hooaja lõpetada nelja parema hulgas, see tagaks uueks hooajaks koha Skandinaavia turniirile.»

Eelmisel hooajal Võru võrkpalliklubis mänginud viljandlasest sidemängija Tauno Lipp siirdus Taani kõrgliigasse tänavu sügisel. Holte IF tegutseb pealinnas Kopenhaagenis ja viimaste aastate põhjal võib seda pidada Taani liiga keskmikuks.

Peale eestlase kuuluvad meeskonda Kanada, Itaalia ja Belgia mängijad ning lootustandvad Taani noortekoondise liikmed. Tauno Lipp on lisaks Võru meeskonnale mänginud aastatel 2008—2010 Tartu Pere Leiva koosseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles