Rattahooaeg algab matkaga Varesemägedesse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäevaste rattamatkade hooaeg algab juba sel nädalavahetusel, mil matkajaid oodatakse Saarepeedi valda Varesemägedesse.


Viljandi rattaklubi liikme ja matkade korraldaja Katrin Mauringu sõnul on tänavu kavas üks matk enam kui mullu. «Kevadel on kaheksa matka ja sügisel samuti kaheksa,» täpsustas ta.

Kui esimesed neli pühapäeva väntavad ratturid juba varasematest aastatest tuntud sihtkohtadesse, siis edaspidised matkad suunduvad täiesti uutesse paikadesse.

«Otsisime uusi ja põnevaid kohti,» selgitas Mauring. «Matkaeelsel nädalal tasub külastada Viljandi rattaklubi kodulehte, kuhu paneme üles ka marsruudikaardi ning veidi infot uute sihtpunkti kohta.»

Matkakaardi, kuhu osalemise kohta templeid koguda, saavad ratturid esimesest sihtpunktist ning need, kes teevad kevadel ja sügisel kaasa vähemalt kümme matka, osalevad loosimises, mille peaauhind on jalgratas.

Kevadised matkad lõpevad juuni algul. Sügisel algavad matkad taas augusti lõpul.

MATKAD
Kevadel on kavas kaheksa matka. Kontrollpunkt on avatud kella 11-14.
19. aprillil Varesemäed
26. aprillil Loodi kauplus
3. mail Mulgi rattamaraton
10. mail Heimtali viinaköök
17. mail Tääksi järve saar
24. mail Kildu järv
31. mail Holstre-Polli tervisekeskus
7. juunil Lõhavere linnus
Allikas: Viljandi rattaklubi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles