Maja sai võrgu

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakobsoni ja Leola tänava ristmiku ääres seisva veetorni maja seinal on juba mitu nädalat olnud varisemisohtu kuulutav silt. Pärast praegu käimas olevate tööde lõppu võib selle sealt maha kruvida.
Jakobsoni ja Leola tänava ristmiku ääres seisva veetorni maja seinal on juba mitu nädalat olnud varisemisohtu kuulutav silt. Pärast praegu käimas olevate tööde lõppu võib selle sealt maha kruvida. Foto: Elmo Riig / Sakala

Osaühingu Leola Kinnisvara palgatud töömehed on juba mõnda aega kõpitsenud Viljandi turu naabruses seisva veetorni maja varisemisohtlikku fassaadi.

Nii mõnigi kõnealusest kohast iga päev mööda käiv viljandlane on täheldanud, et kõrge hoone ees kõnniteel on aeg-ajalt lebanud kivikilde, mis on sinna seinast pudenenud. Vahepeal ähvardas ühe teise korruse aknaruudu kohalt terve sületäis fassaadikive otse kõnniteele prantsatada.

Nüüdseks on aknaava juures kivid korralikult kohale kinnitatud. Töönädala lõpul seisis maja ees tõstuk, mille korvis askeldavad mehed kinnitasid maja tänavapoolse külje ülemisse ossa metallist võrgu. See peab edaspidi alla langevad fassaadiosakesed kinni püüdma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles