«Jõulukellu» võit läks Saaremaale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müürseppade kutsevõistluse võitjateks kuulutati Kuressaare ametikooli õpilased Siim Kaljurand (vasakul) ja Steven Šubin.
Müürseppade kutsevõistluse võitjateks kuulutati Kuressaare ametikooli õpilased Siim Kaljurand (vasakul) ja Steven Šubin. Foto: Sihtasutus Innove

Neljapäeval Viljandi ühendatud kutsekeskkoolis lõppenud noorte müürseppade kutsevõistlusel «Jõulukellu» noppisid esikoha Kuressaare ametikooli õpilased Siim Kaljurand ja Steven Šubin.

Neile järgnesid Mihhail Orlov ja Maksim Vinogradov Sillamäe kutsekoolist ning Elmo Jaaniste ja Mihkel Viirsalu Võrumaa kutsehariduskeskusest.

Kahepäevasel võistlusel tuli 11 ametikooli kaheliikmelistel meeskondadel laduda etteantud jooniste põhjal sein koos soojustuse ja tuuletõkkega, lisaks sooritada teooriatest. Viljandi ühendatud kutsekeskkooli ehitusosakonna juhataja Rein Kalda ütles, et saarlastele tõid võidu professionaalne koostöö ja tugev võistlusnärv.

Kahte päeva hindas ta pingeliseks. «Ülesanne oli kõigile küll jõukohane, kuid etteantud ajast läks nii mõnigi võistkond üle. Juba esimesel päeval oli näha, et võidu poole sammub jõudsalt Kuressaare ametikool,» rääkis Kalda.

Kaheksandat korda peetud võistluse korraldamises oli Viljandi ühendatud kutsekeskkoolile abiks sihtasutus Innove ning toetas Euroopa Liidu sotsiaalfond. Möödunud aastal võidutsesid «Jõulukellul» Sillamäe kutsekooli õpilased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles