Käsipallurid võitsid põnevuslahingu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond peab reedel kodusaalis hooaja viimase mängu, edu korral on viljandlastel võimalus lõpetada Eesti meistrivõistlused pronksmedaliga.
Viljandi käsipallimeeskond peab reedel kodusaalis hooaja viimase mängu, edu korral on viljandlastel võimalus lõpetada Eesti meistrivõistlused pronksmedaliga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval Kehra spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistluste veerandfinaali esimeses mängus pidasid HC Tallas ja Viljandi HC maha ülipika kohtumise, mis pärast kaht lisaega ja neile järgnenud karistusviskeid lahenes 39:38 viljandlaste kasuks.


Kogenud käsipallitreener Lembit Nelke tunnistas, et midagi sarnast pole ta oma pika karjääri jooksul läbi veel elanud. «Olen ikka mõelnud, et mida uut mul käsipallis veel näha on, kurat sellist janti pole omal nahal ma tundnud,» tunnistas Viljandi HC treener.

Nelke sõnul oli Viljandi meeskond mõlema kümne minutise lisaja lõpu eel paariväravalises kaotusseisus, kuid suutis kahel korral sellest siiski välja rabeleda.

Esimese veerandfinaali ülinapp võit andis viljandlastele kahe mänguvõiduni peetavas seerias enne järgmist, 22. aprilli Viljandi spordihoones aset leidvaks kordumänguks minimaalse ühe mängulise edu.

Tallase ja Viljandi meeskonna veerandfinaali võitja läheb eelseisvas poolfinaalis vastamisi põhiturniiri võitja HC Kehraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles