Laululava hinnapakkumised ei mahu eelarvesse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi linnajuhtide laual on pakkumised kümnelt ehitusfirmalt, kes oleksid paari kuu pärast nõus hakkama uut lauluväljakut ehitama. Paraku küsivad nad töö eest rohkem, kui linnajuhid prognoosisid.

Viljandi majandusameti juhataja Reevo Maidla tunnistas, et hind oli ootuspärane. «Projektis oli kohti, mille puhul kahtlustasime, et need võivad töö kalliks muuta,» selgitas ta.

Kui arvata kokku euroabi, linnaeelarve raha ning kõigi maakonna omavalitsuste antav toetus, peaks ehituse eelarve olema 1,6 miljonit eurot. Seda, kui palju ehitus kallimaks ähvardab minna, Maidla eile ei avaldanud.

Ta kinnitas, et ametnikud jätkavad arhitektidega läbirääkimisi, et leida kokkuhoiukohti. Tõenäoliselt esmaspäeval hakkab pakkumisi hindama linnavalitsus, kes otsustab, kas võtta parim neist vastu või lükata kõik tagasi.

«Sakala» andmetel kavatsetakse ehitusfirma siiski välja valida, sest vastasel korral võib linn 1,2 miljoni suurusest euroabist ilma jääda.

Linnajuhid soovisid enne konkursi väljakuulutamist selle aasta lõpuks ehitajaga lepingu ära sõlmida. Ehituse algusajaks märgiti 1. veebruar ning valmima peab laululava 15. novembriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles