Linlased saavad koristusprahi tasuta prügimäele saata

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügikotid tuleb panna tee äärde, kust need tasuta ära viiakse.
Prügikotid tuleb panna tee äärde, kust need tasuta ära viiakse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavu veetakse Viljandis kevadist koristusprahti tasuta ära 20. aprillist 8. maini ja selleks on vaja soovijail endast prügifirmale Cleanaway teada anda.


Koristusprahi prügimäele saatmiseks tuleb puulehed panna prügikottidesse ning oksad siduda umbes meetripikkusteks kimpudeks. Kogu praht tuleb panna võimalikult sõidutee äärde, et välistada veol haljasalade rikkumist.

Veel on palve, et prahikotte ei tõstetaks enne aiast välja tänavale, kui äraveosoovist on prügifirmale teada antud ja selgunud aeg, millal äravedu teoks saab. Nii ei jää prahikotid pikaks ajaks tänavale ootama, need ei purune ja nende sisu ei paku huvi kurikaeltele.

Koristusprahi ehk biolagunevate aia- ja haljastusjäätmete äraveo soovist palub linnavalitsus teatada prügifirma klienditeeninduse telefonil 435 5023 või e-postiaadressil viljandi@cleanaway.ee. Registreeruda võivad ka korteriühistud.

Kevadise prahi hulka ei tohi panna metalli, olmetehnikat, paberit ning ohtlikke ja olmejäätmeid. Vana olmetehnikat ja pakendijäätmeid saab tasuta ära anda Viljandi prügilas. Olmejäätmed tuleb panna segaolmejäätmete konteinerisse, neid tühjendatakse vastavalt jäätmevedajaga sõlmitud lepingule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles