Naiskonna mäng liigub paremuse poole

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallinaiskonna Viljandi Metall treener Peeter Vahtra
Võrkpallinaiskonna Viljandi Metall treener Peeter Vahtra Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Metalli naiskonnal on Soome-Eesti ühisliigas läinud mullusest kehvemini. Seni peetud 11 kohtumises on saadud kaks võitu, millega turniiritabelis hoitakse viimast positsiooni.

«Soome liiga on mullusest tugevam ja ühtlasem. See on üks põhjus. Teine asi: meie kapten Mari-Liis Graumann ei ole terviseprobleemide tõttu kuu aega harjutada saanud,» lausus peatreener Peeter Vahtra portaalile sport.err.ee antud usutluses. «Peajagu üleolekut ei ole, tulemused on pisiasjades kinni.»

Geimilõppudes jääb peatreeneri sõnutsi vajaka jõust ja enesekindlusest. «Kui mullu pöörasime geimilõpud sageli enda kasuks, siis tänavu on need napilt vastastele läinud. Siiski kaks viimast mängu on näidanud, et oleme selgelt tõusuteel,» kõneles Peeter Vahtra.

Naiskonna mänedžer Margus Keerutaja tõdes, et võimalus jaanuari lõpul nelja tugevama naiskonna osavõtul peetavale finaalturniirile pääseda on muutunud teoreetiliseks. «Aga et mängujuhendi järgi on seal üks koht broneeritud Eesti naiskonnale, saame mängida,» lausus ta.

Enne finaalturniiri on Viljandi Metallil pidada veel viis kohtumist ning võistkonna esindaja hinnangul on väljakupilt mäng-mängult paremuse poole liikunud. «Sellises seisus pole nelja tugevama turniirile minna küll kõige mugavam, aga me pole ka päris viletsad,» lausus ta esmaspäeval «Sakalale» antud intervjuus.

Eelseisvast viiest kohtumisest neli on Viljandi Metallil Soomes. Eeloleval nädalavahetusel mängib ta Woman Volley ja Pislaplokiga ning need jäävad naiskonnale selle aasta viimasteks. Eesti ja Soome ühisliiga tänavuse hooaja viimase kodusaalimängu peab Viljandi esindus 19. jaanuaril Pieksamäkiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles