Poisid möllasid jalgpalliväljakul

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartlased lubasid enne mängu viljandlaste värava palle täis lüüa. Tegelikult lõid kohtumise ainsa värava viljandlased.
Tartlased lubasid enne mängu viljandlaste värava palle täis lüüa. Tegelikult lõid kohtumise ainsa värava viljandlased. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel pidas tosin Eesti noorte jalgpallimeeskonda Viljandi linnastaadionil siinse spordikooli kevadturniiri.


Turniiri korraldaja, spordikooli treener Jaak Luhakooder ütles, et eri arvestuses võtsid mõõtu 1998. ja 1999. aastal sündinud poisid ning mõlemasse gruppi kuulus kuus meeskonda.



Nooremate poiste turniiril saatis edu jalgpalliklubi Tulevik esindust. Väljakul kõigist viiest vastasest jagu saanud Tuleviku järel teenis teise koha Põltsamaa JK Sport ja kolmas oli Paide Linnameeskonna järelkasv. Esikolmikule järgnesid Viljandi Spordikool, Türi Ganvix ja FC Tarvastu.



Tuleviku meeskonnast nimetati turniiri parimaks mängijaks Taavi Rattasep.



Vanema grupi mõõduvõtult viisid esikoha endaga FC Elva poisid. Viljandimaa spordiklubi Tääksi võistkond lõpetas teise kohaga, jättes kolmandaks võõrustaja rollis olnud Viljandi spordikooli esinduse. Neile järgnesid Viljandi Tulevik, Paide Linnameeskond ja FC Abja.



Teise koha teeninud SK Tääksi võistkonnast tunnistati turniiri parimaks Ken Matero ning kolmandaks tulnud Viljandi spordikooli koosseisust pälvis sama au Steven-Kristjan Tšoba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles