Uisujää sai valmis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile tegid jäähalli omanikud ja töötajad viimaseid pingutusi, et täna saaks väljaku uisutajatele avada.
Eile tegid jäähalli omanikud ja töötajad viimaseid pingutusi, et täna saaks väljaku uisutajatele avada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnajuhtide ja jääväljaku omanike vahelistest vaidlustest hoolimata sai eile jää väljakul valmis ning täna pääsevad soovijad sinna sel talvel esimest korda uisutama.

Täna pakub jääväljak kõigile alla 13-aastastele lastele uisutamisvõimalust tasuta. Edaspidi tuleb selle eest maksma hakata.

Männimäe elurajooni ja tööstuspiirkonna vahel asuva katusega jääväljaku tulevik muutus segaseks tänavu septembris, kui linnavalitsus otsustas volikogu loaga vähendada väljakule antavat toetust ning trahvida omanikke selle eest, et nood pole suutnud hallile seinu ehitada.

Väljaku omanikud teatasid seepeale, et jäävad tänavu vähemalt 13 000 euroga kahjumisse, kuid lubasid sellegipoolest halli avada.

Et linnajuhid vähendasid toetusraha, kahanes ka linna koolidele mõeldud uisutamisaja hulk. Seetõttu ei pääse põhikooliõpilased tänavu kehalise kasvatuse tundide ajal jääväljakule. Uuesti hakatakse seal koolitunde korraldama jaanuaris.

Jääväljak jääb avatuks soojade saabumiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles