Rannas on täna pauguparaad

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi järve rannas korraldatav demonstratsioonlaskmine avab ilutulestikuparaadide sarja.
Viljandi järve rannas korraldatav demonstratsioonlaskmine avab ilutulestikuparaadide sarja. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 19 korraldab ilutulestikukeskus Arnika Viljandi järve rannas tund aega kestva ilutulestiku demonstratsioonlaskmise, mille käigus lennutatakse taevasse 30 toodet.

Üritus avab Arnika ilutulestikuparaadide sarja, mille järgmised demonstratsioonlaskmised on seitsmes Eesti linnas.

Arnika teatel pole varem niisugust üritustesarja siinmail korraldatud.

«Kõige parem on ilutulestikku vaadata Bangalo juures suurel platsil. Sinna paigaldame ka soojade jookide ja toidu müügikoha,» rääkis Arnika juhataja Eduard Tani. Ta soovitas huvilistel aegsasti kohale tulla ning auto staadioni parklasse jätta.

Võimsaima tulevärgiga toode, mis demonstratsioonil käiku lastakse, kannab nime Gigant, mille lasud kestavad kolm minutit ning lendavad kuni 70 meetri kõrgusele. «Gigant algab väiksemate tähepommidega, kulmineerub järjest kasvavate efektidega ning lõpeb võimsa kuldse finaaliga,» kirjeldas Eduard Tani.

Tani lisas, et demonstreeritavaid tooteid kohapealt osta ei saa. «Et Arnika on põline Viljandi ettevõte, siis teab siin kandis vist küll iga ilutulestikusõber, kus meie kauplusehoone asub,» leidis Eduard Tani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles