Tulemas on kahekümnes roheliste rattaretk

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahekümnes roheliste rattaretk korraldatakse tänavu 8.- 10. maini nimetuse all «Kuidas elad, Luitemaa?».
Kahekümnes roheliste rattaretk korraldatakse tänavu 8.- 10. maini nimetuse all «Kuidas elad, Luitemaa?». Foto: Anu Jürisson

Kahekümnes roheliste rattaretk korraldatakse tänavu 8.-10. maini pealkirja all «Kuidas elad, Luitemaa?». 


Rattamatk saab alguse Kilingi-Nõmmelt, Pärnumaa kaguosa traditsioonilisest majandus- ja kultuurikeskusest. Kolme päeva jooksul läbivad ratturid 200 kilomeetrit, saades ülevaate paikkonna rikkalikest looduskaitse- ning linnu-uurimise traditsioonidest, samuti Liivimaa ajaloolistest piiridest ja metsavendadega seotud pärimusest.

Laagripaikades on võimalik jälgida eurodebatti Euroopa Liiduga ühinemise mõjust Eesti loodusele ja keskkonnakaitsele ning saada ülevaade Nigula metsloomade taastuskeskuse tööst.

Lisaks pakub Keskkonnatelk võimalust arutleda teemadel «Rattarikkaks» ja «Võlguelamine». Rattaretkelistele pakuvad muusikalist meelelahutust Justament, Svjata Vatra, Liisi Koikson, suupillikvintett Piccolo, Tiit Born, Bonzo jt.

Registreeruda saab 5. maini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles