«Sakala» otsib lumevangi jäänud viljandimaalasi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumesahad on suurema osa maakonna teedest juba ammu sõidetavaks lükanud, ent igale poole pole nad jõudnud.
Lumesahad on suurema osa maakonna teedest juba ammu sõidetavaks lükanud, ent igale poole pole nad jõudnud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lume tulekust on nüüdseks möödunud nädal ning kõik suuremad teed on tänaseks korralikult sõidetavaks muudetud. Samas on maakonnas paiku, kuhu lumesahk pole jõudnud ega kavatsegi jõuda.

«Sakala» otsib neid inimesi, kelle majapidamise juurde vallavalitsused sahka saata ei kavatse.

Sel nädalal on toimetuse töötajad rääkinud kahe inimesega, kes on lumevangi jäänud. Mõlemal puhul on vallavalitsusest inimestele teada antud, et lumelükkamine on jäetud nende endi lahendada, ehkki tee, mis majapidamiseni viib, on valla oma.

Kui teiega on juhtunud samasugune lugu, ootab «Sakala» selle kohta teavet telefonil 433 0049 või e-kirjaga sakala@ajaleht.ee.

Oma loo võib toimetusele saata ka Sakala veebilehel asuva vihjeliini kaudu. Et ajaleht saaks teemat käsitleda, on meil vaja teada hätta sattunud inimese nime, aadressi ja telefoninumbrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles