Abja koolijuht taandub kohalt keset õppeaastat

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samal ajal kui Jüri Ojamaa enda põhjendused direktori ametist loobumise kohta jäävad delikaatselt üldsõnaliseks, näevad mõned Abja hariduselu tundvad inimesed selle taga pingelisi suhteid vallavanem Peeter Rahneliga.
Samal ajal kui Jüri Ojamaa enda põhjendused direktori ametist loobumise kohta jäävad delikaatselt üldsõnaliseks, näevad mõned Abja hariduselu tundvad inimesed selle taga pingelisi suhteid vallavanem Peeter Rahneliga. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Pingelised suhted vallavanemaga, kärbuv õpilaskond ja koolile üle jõu käivad majanduskulud on peamised põhjused, mis andsid hiljuti Abja gümnaasiumi direktorile Jüri Ojamaale ajendi lahkumisavaldus lauale panna.

Kuus aastat Mulgimaa pealinnas gümnaasiumi juhtinud Ojamaa kinnitas, et käesoleva aasta viimane päev jääb talle koolijuhina viimaseks, kuid ei soostunud väidetavalt vabatahtliku lahkumise tagamaid detailselt avama.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles